Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Las Vegas Casino set 3 in 1

5.850 ден
Опис:
 • Лас Вегас 3 во 1 сет
 • Направен е од дрво со добар квалитет
 • Блек џек
 • Табла за рулет
 • Табла за зарови
 • Карти 2.броја
 • 100 чипа
 • Рулет
 • Чистач
 • Зарови

Училишно столче

880 ден
 • Училишно столче
 • Од анатомска метална конструкција 20х20х1.5 мм електростатско офарбана
 • Со пластични чепови на ногарките за заштита од оштетување на подот
 • Наслонот и седиштето од 8 слојна букова шперка
 • Димензии наслон 390х190х8 мм и седиште 380х380х8 мм трислојно лакирани со воден лак за еколошка заштита
 • Висина на столче 45 см од подот до седиште а до највисоката точка на наслонот е 85 см
 
 • Столче за прво одд:
 • Со анатомска метална конструкција 20х20х1.5 мм
 • наслон од букова шперка 350х150х8 мм и седиште 320х340х8 мм трислојно лакирани
 • висина на столче 35 см од подот до седиште а до највисоката точка на наслонот е 64 см