Прикажувам 13–24 од 26 резултати

Прикажи 9 12 18 24

ЛАМИНАТОР, FL-A3-2R

3.380 ден
БРЕНД: ATTRACTIVE
Ширина на ламинирање: 340 mm Брзина на ламинирање: 254mm/min Фолија за ламинирање: Cold / Hot  80/125mic Дебелина на ламинирање: 0.6mm Број на ваљаци : 2 Auto Reverse/ Release: Release Време на загревање: 3 min Моќност: 400W Димензии: 421х103х75 Тежина: 1,55kg

Ламинатор, А4 Формат, FL-A4-2R BEST

2.520 ден
БРЕНД: ATTRACTIVE
﹥Ширина на ламинирање : 245 mm ﹥Брзина на ламинирање : 300mm/min ﹥Фолија за ламинирање: од 80 mic до 125 mic ﹥Со вклучено функција за ослободување на ваљаците при заглавување

Ламинатор, А4 Формат, FL-A4-2R HIT (Жолт)

1.920 ден
Формат: А4 Температура: Фиксна Брзина: 250mm/min Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони Број на вратила: 2 вратила Конструкција: Пластика Намена: За канцелариско работење Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток Нето тежина: 0.800 гр.

Ламинатор, А4 Формат, FL-A4-2R HIT (Зелен)

1.920 ден
Формат: А4 Температура: Фиксна Брзина: 250mm/min Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони Број на вратила: 2 вратила Конструкција: Пластика Намена: За канцелариско работење Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток Нето тежина: 0.800 гр.

Ламинатор, А4 Формат, FL-A4-2R HIT (Син)

1.920 ден
Формат: А4 Температура: Фиксна Брзина: 250mm/min Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони Број на вратила: 2 вратила Конструкција: Пластика Намена: За канцелариско работење Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток Нето тежина: 0.800 гр.

Ламинатор, А4 Формат, FL-A4-2R HIT (Црвен)

1.920 ден
Формат: А4 Температура: Фиксна Брзина: 250mm/min Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони Број на вратила: 2 вратила Конструкција: Пластика Намена: За канцелариско работење Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток Нето тежина: 0.800 гр.

Ламинатор, А4 Формат, FL-A4-2R HIT (Црн)

1.920 ден
Формат: А4 Температура: Фиксна Брзина: 250mm/min Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони Број на вратила: 2 вратила Конструкција: Пластика Намена: За канцелариско работење Дополнителни информации: Светлосен сигнал за почеток Нето тежина: 0.800 гр.

ФИОКА ЗА ЧУВАЊЕ ПАРИ – ГОЛЕМА

5.100 ден

Oпис

- Овозможува безбедно чување на парите. - Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари. - Можност за поврзување со фискална каса и принтер - Димензии 41 x 41.5 x 11 цм - 8 прегради за монети и 5 за банкноти

ФИОКА ЗА ЧУВАЊЕ ПАРИ – МАЛА

3.550 ден

Опис

- Овозможува безбедно чување на парите. - Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари. - Можност за поврзување со фискална каса и принтер - Димензии 32,5 x 25,4 x 10 цм - 8 прегради за монети и 4 за банкноти