Прикажувам 25–26 од 26 резултати

Прикажи 9 12 18 24

ФИОКА ЗА ЧУВАЊЕ ПАРИ – СРЕДНА

3.900 ден

Опис

Овозможува безбедно чување на парите. - Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари. - Можност за поврзување со фискална каса и принтер - Димензии 40,5 x 33 x 10 цм - 5 прегради за монети и 4 за банкнот

Флипчарт табла 70 x 100

3.950 ден
  •  Површина од меламин без рамки
  •  Магнетна основа
  •  Адаптибилна висина
  •  Држач за маркери
  •  Макс. висина: 176см / 190см