Прикажувам 1–12 од 18 резултати

Прикажи 9 12 18 24

128

1.290 ден
 • Канцелариски закачалки со метална или комбинирана конструкција од метал и дрво.
 •  Хромирани елементи и додаток за закачување чадори со место за собирање на капките (само кај одредени модели).
 • Голем избор на различни дизајни и форми за сечиј вкус.

191-2

1.660 ден
Канцеларискa закачалкa со метална конструкција

198

1.850 ден
- Канцелариска закачалка со метална конструкција. - Хромирани елементи и додаток за закачување чадори со место за собирање на капките.

200

2.590 ден
Канцеларискa закачалкa со метална конструкција

201

2.250 ден
 • Канцелариски закачалки со метална или комбинирана конструкција од метал и дрво.
 •  Голем избор на различни дизајни и форми за сечиј вкус.

202

2.750 ден
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво.

203

3.250 ден
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво

204

3.890 ден
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво. - Хромирани елементи и додаток за закачување чадори со место за собирање на капките.

205

2.890 ден
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво.

212

3.250 ден
 • Канцелариски закачалки со метална или комбинирана конструкција од метал и дрво.
 •  Хромирани елементи и додаток за закачување чадори со место за собирање на капките (само кај одредени модели).
 •  Голем избор на различни дизајни и форми за сечиј вкус.

Elf

2.590 ден
 • Хромирани Елементи
 • 1 Година Гаранција

Klas

2.160 ден
 • Хромирани Елементи
 • 1 Година Гаранција