Showing 1–12 of 17 results

Прикажи 9 12 18 24

128

1.290 ден
  • Канцелариски закачалки со метална или комбинирана конструкција од метал и дрво.
  •  Хромирани елементи и додаток за закачување чадори со место за собирање на капките (само кај одредени модели).
  • Голем избор на различни дизајни и форми за сечиј вкус.

191-2

1.390 ден
Канцеларискa закачалкa со метална конструкција

198

1.850 ден
- Канцелариска закачалка со метална конструкција. - Хромирани елементи и додаток за закачување чадори со место за собирање на капките.

200

2.590 ден
Канцеларискa закачалкa со метална конструкција

202

2.590 ден
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво.

203

3.190 ден
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво

204

3.890 ден
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво. - Хромирани елементи и додаток за закачување чадори со место за собирање на капките.

205

2.890 ден
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво.

212

2.890 ден
  • Канцелариски закачалки со метална или комбинирана конструкција од метал и дрво.
  •  Хромирани елементи и додаток за закачување чадори со место за собирање на капките (само кај одредени модели).
  •  Голем избор на различни дизајни и форми за сечиј вкус.

Elf

2.590 ден
  • Хромирани Елементи
  • 1 Година Гаранција