Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Радосница

890 ден
Радосница преполна со изненадувања. За секогаш да ја паметите првата година на вашето бебе. Обележете места, датуми, имиња, залепете фотографии и многу други различни активности. Меѓу додатоците на книгата ќе најдете и разни прозорчиња, пликови, метро за мерење на висината и многу други изнадувања. Димензии: 220/240 mm-60 страници; тврд повез, страници во боја

Розова панделка – радосница

290 ден
Посебни мигови, Први единствени и неповторливи искуства.... Розовата панделка е посветена на вашето девојче: многу страници што треба да се напишат,ден по ден... За да се сочуваат најубавите и најважни моменти на првите фантастични дванаесет месеци на вашето најмило. Димензии: 265/270 mm-28 страници; тврд повез

Сина панделка – радосница

290 ден
Посебни мигови, Први единствени и неповторливи искуства.... Сината панделка е посветена на вашето момченце: многу страници што треба да се напишат, ден по ден... За да се сочуваат најубавите и најважни моменти на првите фантастични дванаесет месеци на вашето најмило. Димензии: 265/270 mm-28 страници; тврд повез