Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Регистратор EUROBOX

Регистратор EUROBOX карактеристики: Регистратор цел облепен со хартија, грб со етикета, внатрешен и надворешен дел со лепенка во боја, А4, ширина

Регистратор ЕКО

75 ден
Регистратор ЕКО карактеристики: Регистратор кој и покрај ниската цена е изработен од квалитетна сива лепенка и метален механизам со висок

Регистратор КАШИРАН

Регистратор КАШИРАН карактеристики: Регистратор изработен од сива лепенка и хартија во боја Високо квалитетен метален механизам Достапен во три варијанти: 

Регистратор ПВЦ

210 ден
Регистратор ПВЦ карактеристики: Регистратор изработен од сива лепенка обложена со ПВЦ материјал со што се обезбедува голема заштита од вода

Регистратор ПВЦ Самостоечки

130 ден
Регистратор ПВЦ Самостоечки карактеристики: Регистратор изработен од цврст картон обложен со ПВЦ материјал со што се обезбедува голема заштита од