Прикажувам 1–12 од 25 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Англиско-македонски и Македонско-англиски речник со граматика

840 ден
Автор: Зозе Мургоски ИСБН: 9989-651-08-6 Година на издавање: 2008 Издавачка куќа: Зозе Мургоски-Скопје Број на страни: 680 Димензии: 20 cm Корица: тврда Јазик: MK

БРИТАНИКА енциклопедиски речник 1

990 ден
Категорија: Енциклопедии Едиција: / Димензии: 175/242 mm – 2310 страници ; тврд повез

БРИТАНИКА енциклопедиски речник 2

990 ден
Категорија: Енциклопедии Едиција: / Димензии: 175/242 mm – 2310 страници ; тврд повез

Германско-Македонски и Македонско-Германски Речник

580 ден
Категорија: Речници Едиција: / Димензии: 118/170 mm - 784 стр; тврд повез

Голем англиско-македонски речник

3.150 ден
Автор: Зозе Мургоски ИСБН: 9989-651-086 Година на издавање: 2011 Издавачка куќа: Зозе Мургоски-Скопје Број на страни: 1633 Димензии: 240х170 Корица: тврда Јазик: MK