Прикажувам 1–12 од 18 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Фотокопирна хартија A4 – HIGH STANDARD 80 g/m2 500

310 ден
  • Канцелариска хартија Стандардна A4-80g / m2 - 500 листови.
  • Квалитетна канцелариска хартија за печатење документи во боја и црно-бели.
  •  Дизајниран за сите видови принтери, копири и факс машини.

Фотокопирна хартија A4 – NAVIGATOR

220 ден
Фотокопирна хартија Silky touch ultra-bright - Navigator 80 гр/м2 - 500 листа - А4

Фотокопирна хартија A4 – FEDRIGONI

190 ден
Спецификации: 80g/m2, премиум квалитет, белина 168%, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за еднострани и двострани отпечаток, 500 листа.

Фотокопирна хартија Double A(Premium) A4 80g/m2

380 ден
Фотокопирна хартија Double A(Premium) карактеристики: 80g/m2, премиум квалитет, белина 168%, погодна за сите видови на уреди и режим на работа,

Фотокопирна хартија Fabriano A3 80g/m2 1/500

650 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: 80g/m2, премиум квалитет, белина 168%, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија Fabriano A4 80g/m2

350 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: 80g/m2, премиум квалитет, белина 168%, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per A4 100g/m2 1/500

480 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 100g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per A4 120g/m2 1/250

365 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 120g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per A4 140g/m2 1/250

350 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 140g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per A4 160g/m2 1/250

790 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 160g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per A4 200g/m2 1/250

650 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 200g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за