ПОЛИТИКА И УСЛОВИ НА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДИТЕ ОД АСПЕКТ НА РОКОВИ И НАЧИН НА ИСПОРАКА, ВО ЗАВИСНОСТ ОД ЛОКАЦИЈАТА НА ИСПОРАКА

Оваа Политика се однесува на испорака на производи порачани по електронски пат, при што производите ќе бидат испорачани преку ВАШ КУРИР ПЛУС на адресата која е наведена во порачката.

Производот што ќе биде порачан може да се плати електронски со картичка.

Доставата е бесплатна за сите видови нарачки над 600 денари по целата територија на РМ.

За сите прашања во врска со испораката можете директно да не контактирате на телефоните: 034 320-011, 034 321-148, 034 322-940. Видот на производите и нивните цени ќе бидат истакнати на интернет страницата на ТРЕЈД КОНСАЛТИНГ.

Сите измени поврзани со испораката ќе бидат јавно објавени преку измена на оваа Политика за испорака.