Прикажувам 1–12 од 21 резултати

Basic 75 – Metal Rack

3.100 ден
 • Макс Товар на 1 рафт: 75кг
 •  Прилагодлива висина
 •  Метална Конструкција
 •  5 Години Гаранција

CR 1272 JM

18.000 ден
 • Уникатна Брава
 •  Висинско подесување
 •  0,6mm челичен лим
 • 3 Години Гаранција

Mega 500 – Metal Rack

12.300 ден
 • Макс Товар на 1 рафт: 500кг
 • Прилагодлива висина
 • Галванизиран Метал
 •  5 Години Гаранција

Star 175 – Metal Rack

3.550 ден
 • Макс Товар на 1 рафт: 175кг
 •  Прилагодлива висина
 •  Галванизиран Метал
 •  5 Години Гаранција

STAR 275

3.900 ден
 • Макс Товар на 1 рафт: 275кг
 •  Прилагодлива висина
 • Галванизиран Метал
 • 5 Години Гаранција

Star 350 – Metal Rack

3.800 ден
 • Макс Товар на 1 рафт: 350кг
 •  Прилагодлива висина
 •  Галванизиран Метал
 •  5 Години Гаранција

Star Plus 250 – Metal Rack

5.450 ден
 • Макс Товар на 1 рафт: 250кг
 • Прилагодлива висина
 •  Галванизиран Метал
 • 5 Години Гаранција

Архивски ормар CR 1233J

9.500 ден
 • Уникатна Брава
 • Место за етикета со име
 • 0,6mm челичен лим
 • 3 Години Гаранција

Архивски ормар CR 1235L

17.100 ден
 • Уникатна Брава
 • Висинско подесување на рафтовите
 • 0,6mm челичен лим
 • 3 Години Гаранција

Архивски ормар CR 1248 L

19.900 ден
 • Дигитална Брава
 • Висинско подесување на рафтовите
 •  0,6mm челичен лим
 • 3 Години Гаранција

Архивски ормар/фиокар CR 1230J

7.990 ден
 • Уникатна Брава
 •  Место за етикета со име
 •  0,6mm челичен лим
 • 3 Години Гаранција

Архивски ормар/фиокар CR 1231J

10.500 ден
 • Уникатна Брава
 •  Место за етикета со име
 •  0,6mm челичен лим
 • 3 Години Гаранција