Се прикажуваат сите 5 резултати

Глобус Детски ЗОО

1.690 ден
Светлечки глобус историски/антички со силна структура и златна основа. со силна структура и златна основа. Пречник 30 цм

Глобус Индукционен

2.490 ден
Светлечки глобус историски/антички со силна структура и златна основа. Глобус на македонски јазик, со ефект на античка морска карта. Пречник 30 цм, висина 42 цм. Антички изглед.

Глобус Историски/Антички

1.990 ден
Светлечки глобус историски/антички со силна структура и златна основа. Глобус на македонски јазик, со ефект на античка морска карта. Пречник 30 цм, висина 42 цм. Антички изглед.

Глобус Пиши – бриши МКД

2.200 ден
Светлечки Глобус физчко/политички обвиен со фолија за пишување со маркер за бела табла. Сина основа со сина рамка. 30 см пречник и 42 цм висина. Глобус на македонски јазик, два во еден без светло – физички глобус, со светло – политички глобус.

Глобус Физичко/политички МКД

1.890 ден
Светлечки глобус столна ламба физичко/политички со силна структура и долготрајна сина боја . Пречникот е 30 цм, висина 42 цм, со светилка која се менува. Достапен на македонски јазик два во еден без светло – физички глобус, со светло – политички глобус.