Прикажан е еден резултат

Las Vegas Casino set 3 in 1

5.850 ден
Опис:
  • Лас Вегас 3 во 1 сет
  • Направен е од дрво со добар квалитет
  • Блек џек
  • Табла за рулет
  • Табла за зарови
  • Карти 2.броја
  • 100 чипа
  • Рулет
  • Чистач
  • Зарови