Се прикажуваат сите 5 резултати

200

2.590 ден
Канцеларискa закачалкa со метална конструкција

201

2.250 ден
  • Канцелариски закачалки со метална или комбинирана конструкција од метал и дрво.
  •  Голем избор на различни дизајни и форми за сечиј вкус.

203

3.250 ден
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво

204

3.890 ден
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво. - Хромирани елементи и додаток за закачување чадори со место за собирање на капките.

Start

2.070 ден
  • Хромирани Елементи
  • 1 Година Гаранција