Се прикажуваат сите 11 резултати

Фотокопирна хартија Double A(Premium) A4 80g/m2

390 ден
Фотокопирна хартија Double A(Premium) карактеристики: 80g/m2, премиум квалитет, белина 168%, погодна за сите видови на уреди и режим на работа,

Фотокопирна хартија Fabriano A3 80g/m2 1/500

850 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: 80g/m2, премиум квалитет, белина 168%, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија Fabriano A4 80g/m2

370 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: 80g/m2, премиум квалитет, белина 168%, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per A4 100g/m2 1/500

480 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 100g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per A4 120g/m2 1/250

365 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 120g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per A4 160g/m2 1/250

790 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 160g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per A4 200g/m2 1/250

650 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 200g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per A4 240g/m2 1/150

665 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 240g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per A4 300g/m2 1/125

490 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 300g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија во боја Fabriano A4 160g/m2 1/250

490 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 80g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за

Фотокопирна хартија во боја Fabriano A4 80g/m2 1/500

490 ден
Фотокопирна хартија Fabriano карактеристики: Фотокопирна хартија 80g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за