Прикажувам 1–12 од 20 резултати

Држач за селотејп голем

275 ден
Шифра: 8657 Држач за селотејп, голем, за селотејп 19*66 мм.

Држач за селотејп мал

150 ден
Шифра: 8415 Држач за селотејп, мал, за селотејп 19*20 мм.

Перниче за печат бр.3, 105х75мм

55 ден
Шифра: 6483 Перниче за печат бр.3 мало,105х75мм, во пластична кутија.