Прикажувам 1–12 од 60 резултати

1140 Asyn – WORK Collection

6.900 ден
– Работен стол со средно висока потпирачка – ASYN – асинхрон механизам за независно регулирање на аголот на седалката и

Alister – Work collection

10.700 ден
 • TILT Механизам
 • до 120кг.
 • 2 Години Гаранција
 • Потпирачи за раце
 • Лумбална потпора

Althea – VISITOR Collection

6.950 ден
 • Хромирани Елементи
 • до 120кг
 • 1 Година Гаранција

Ambra – MANAGER Collection

27.500 ден
Multiblock Механизам Ергономска Конструкциjа Уникатен Дизаjн Алуминиумски Елементи до 130кг. 2 Години Гаранција

Baleno – VISITOR Collection

5.390 ден
 • Хромирани Елементи
 • до 120кг
 • 1 Година Гаранција

Bruno – MANAGER Collection

28.600 ден
SYNC Механизам до 130кг. 1 Година Гаранција Потпирачи за раце Лумбална потпора Потпирач за глава

Cayman – MANAGER Collection

8.800 ден
TILT Механизам Ергономска Конструкциjа Потпирачи за раце до 120кг. 2 Години Гаранција

Dario – Executive Collection

21.840 ден
 • Синхрон Механизам
 • Ергономска Конструкциjа
 • Уникатен Дизаjн
 • До 120кг.
 • TÜV Сертификат
 • 3 Години Гаранција

Davina – MANAGER Collection

13.900 ден
Исклучителен Комфорт Ергономска Конструкциjа Уникатен Дизаjн до 120кг. 1 Годинa Гаранција

Denver – WORK Collection

8.450 ден
Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа.
 • Tilt механизам
 • до 120кг
 • 1 Година Гаранција

Diamond – Work collection

11.450 ден
 • TILT Механизам
 • до 120кг.
 • 2 Години Гаранција
 • Потпирачи за раце
 • Лумбална потпора
 • Потпирач за глава