Прикажувам 1–12 од 129 резултати

21 Лекција за 21 век – Јувал Ноа Харари

500 ден
ISBN: 978-608-230-667-44 Година на издавање: 2020 Број на страници: 383 Димензии: 140/210 Корица: softcover

7 навики на успешните луѓе – Стивен Кови

500 ден
 • Автор: Стивен Кови
 • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
 • ИСБН: 9786084569091
 • Година на издавање: 2011
 • Број на страни: 386
 • Димензии: 140X205
 • Корица: мека
 • Јазик: МК

А потоа – Гијом Мисо

240 ден
Автор: Гијом Мисо ИСБН: 978-608-208-533-3 Година на издавање: 2017 Издавачка куќа: Топер Број на страни: 342 Димензии: 100/200 mm Корица: мека Јазик: MK

Агонија и екстаза – Ервинг Стоун

400 ден
Издавач: Топер 
Година: 2009
Оригинален наслов: Агонија и екстаза 1
Бр. на страни: 1128
Димензии: 105x185
Корица: Тврда корица

Азилантот – Арнон Грунберг

400 ден
Издавач: ПАБЛИШЕР
Година на издавање: 2016 Број на страници: 416 Димензии: 140/210 Корица: softcover

Азнадар – Мубера Мисими

190 ден
Издавач: Топер |
Година: 2009
Оригинален наслов: Азнадар |
Бр. на страни: 155 |
Димензии: 140x200 |
 Корица: /

Ана и францускиот бакнеж – Стефани Перкинс

270 ден
Издавач: Топер |
 Јазик: Македонски |
Година: 2015
Оригинален наслов: Anna and the French kiss |
Бр. на страни: 372 |
 Димензии: 20 cm |
 Корица: мека

Без излез – Тејлор Адамс

270 ден
Издавач: Топер
 Јазик: Македонски
 Година: 2019
Оригинален наслов: No exit
Бр. на страни: 295
Димензии: 21
Корица: мека

Белиот трофеј – Блаже Аризанов

200 ден
 • Автор: Блаже Аризанов
 • Издавачка куќа: ТРИ
 • ИСБН: 978-608-230-5776
 • Година на издавање: 2018
 • Број на страни: 138
 • Димензии: 125/195
 • Корица: мека
 • Јазик: македонски

Боенка за креативен ден – Ивана Горичан

250 ден
Автор: Ивана Горичан ИСБН: 978-608-230-426-7 Година на издавање: 2016 Издавачка куќа: Три Број на страни: 100 Димензии: 16.5 х 23.5 Корица: мека Јазик: MK