Прикажувам 1–12 од 19 резултати

Basic 75 – Metal Rack

3.490 ден
 • Макс Товар на 1 рафт: 75кг
 •  Прилагодлива висина
 •  Метална Конструкција
 •  5 Години Гаранција

Mega 500 – Metal Rack

13.790 ден
 • Макс Товар на 1 рафт: 500кг
 • Прилагодлива висина
 • Галванизиран Метал
 •  5 Години Гаранција

Star 175 – Metal Rack

3.990 ден
 • Макс Товар на 1 рафт: 175кг
 •  Прилагодлива висина
 •  Галванизиран Метал
 •  5 Години Гаранција

STAR 275

4.390 ден
 • Макс Товар на 1 рафт: 275кг
 •  Прилагодлива висина
 • Галванизиран Метал
 • 5 Години Гаранција

Star 350 – Metal Rack

4.290 ден
 • Макс Товар на 1 рафт: 350кг
 •  Прилагодлива висина
 •  Галванизиран Метал
 •  5 Години Гаранција

Star Plus 250 – Metal Rack

6.100 ден
 • Макс Товар на 1 рафт: 250кг
 • Прилагодлива висина
 •  Галванизиран Метал
 • 5 Години Гаранција

Архивски ормар – ЦР 1267 Ј

19.600 ден
 • Уникатна Брава
 •  Висинско подесување
 •  0,6mm челичен лим
 • 3 Години Гаранција

Архивски ормар – ЦР 1282 Е

21.620 ден
 • Дигитална Брава
 •  Висинско подесување на рафтовите
 •  0,6mm челичен лим
 • 3 Години Гаранција

Архивски ормар CR 1233J

10.650 ден
 • Уникатна Брава
 • Место за етикета со име
 • 0,6mm челичен лим
 • 3 Години Гаранција

Архивски ормар CR 1235L

19.190 ден
 • Уникатна Брава
 • Висинско подесување на рафтовите
 • 0,6mm челичен лим
 • 3 Години Гаранција

Архивски ормар/фиокар CR 1231J

10.690 ден
 • Уникатна Брава
 •  Место за етикета со име
 •  0,6mm челичен лим
 • 3 Години Гаранција

Архивски ормар/фиокар CR 1232J

13.950 ден
 • Уникатна Брава
 • Висинско подесување на рафтовите
 • 0,6mm челичен лим
 • 3 Години Гаранција