Прикажувам 1–12 од 22 резултати

9001 Уништувач на хартија до 50 листа

8.450 ден
БРЕНД: Ofitech
Уништување на картички: Да Уништување на CD / DVD: Да Големина на сечење: 4 x 32 mm. Ниво на безбедност: 4 Работна ширина: 220 mm. Капацитет на уништување: – Автоматско снабдување – до 50 листови 80 g / m2 – Мануелен пренос – до 5 листа 80 g / m2 Стапка на уништување: – Еден лист – 2.1 m / min. – 5 листови – 1,75 м / мин. Волумен на кошница: 17 л. Функција за враќање: Да Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува Големина: 30,2 x 20,4 x 44 cm Нето тежина: 4,45 кг.

Matrix – Office Collection

7.700 ден
Масата MATRIX е изработена во исклучително софистициран дизајн и одлична функционалност. Масата е направена од плочи од медијапан - основата е даб, а на врвот е бел сјај. Стилската конфигурација е соодветно подобрена со дополнитена полица од калено стакло која освен што служи како дополнителен простор за складирање, ја стабилизира структурата и носи разновидност во дизајнот.

OS080D Уништувач на хартија до 8 листа

4.600 ден
БРЕНД: Ofitech
Уништување на картички: Да Уништување на CD / DVD: Да Големина на сечење:  5 х 38 mm. Ниво на безбедност:  3 Работна ширина: 220 mm. Капацитет на уништување: До 8 листови 80 gr./m2 Стапка на уништување: 2.0 m./min. Волумен на кошница: 15 L. Функција за враќање: Да Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува

OS1002MI Уништувач на хартија до 10 листа

13.490 ден
БРЕНД: Ofitech
Уништување на картички: Да Уништување на CD / DVD: Да Големина на сечење: 3 х 9 mm. Ниво на безбедност: 5 Работна ширина: 220 mm. Капацитет на уништување: До 10 листови 80 gr./m2 Стапка на уништување: 2 m./min. Волумен на кошница:  18 л. Функција за враќање: Да Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува Големина: 340 х 248 х 550 mm. Нето тежина: 12,5 kg.

OS1601DI Уништувач на хартија до 16 листа

10.990 ден
БРЕНД: Ofitech
Уништување на картички: Да Уништување на CD / DVD: Да Големина на сечење: 5 x 40 mm. Ниво на безбедност: 3 Работна ширина: 220 mm. Капацитет на уништување: До 16 листа 80 g / m2 Стапка на уништување: 2m/min. Волумен на кошница: 18 л. Функција за враќање: Да Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува

OS1602MI Уништувач на хартија до 16 листа

16.490 ден
БРЕНД: Ofitech
Уништување на картички: Да Уништување на CD / DVD: Да Големина на сечење: 2 x 14 mm Ниво на безбедност: 5 Работна ширина: 228 mm Капацитет на уништување: До 16 листови 80 g/m2 Стапка на уништување: 2.0 m./min. Волумен на кошница: 30 л. Функција за враќање: Да Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува Големина:  360 х 286 х 602 mm Нето тежина: 19.500 k

OS2502CI Уништувач на хартија до 25 листа

18.460 ден
БРЕНД: Ofitech
Уништување на картички: Да Уништување на CD / DVD: Да Големина на сечење: 4 x 38 mm Ниво на безбедност: 4 Работна ширина: 228 mm Капацитет на уништување:  До25 листови 80 g/m2 Стапка на уништување: 2.0 m./min. Волумен на кошница: 30 л. Функција за враќање: Да Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува Големина: 360 х 286 х 602 mm Нето тежина: 19.500 kg

OS250DI Уништувач на хартија до 25 листа

19.900 ден
БРЕНД: Ofitech
Уништување на картички: Да Уништување на CD / DVD: Да Големина на сечење: 4 x 32 mm. Ниво на безбедност: 3 Работна ширина: 230 mm. Капацитет на уништување: До 25 листови 80 g / m2 Стапка на уништување: 2m / min. Волумен на кошница: 35 л. Функција за враќање: Да Спајалици/Хефт игли: Не се препорачува

Oval – Office Collection

7.300 ден
Масичката за кафе ОВАЛ е уникатен елемент на декорација за вашиот дом или канцеларија, кој придонесува чувство на луксуз и уметнички дизајн. Изработена е од 3 главни елементи и видови на материјал. - Хромирана метална стабилна основа - Држачи со елегантен облик изработени од MDF со изглед на гранит - Kалено стакло со дебелина од 8mm

Vek – Office Collection

7.300 ден
Масичката за кафе VEK е уникатен елемент на декорација за вашиот дом или канцелариј со авангарден и модерен дизајн. Основата е изработена од хромиран метал и обезбедува стабилност и модерен изглед. Држачите/ ногарките во V форма се изработени од MDF плочи со изглед на гранит, а на нив е поставено калено стакло со дебелина од 8mm.

Ламинатор ATTRACTIVE FL A4 – R4 (А4)

3.890 ден
Format: А4 + Temperature: Regulatable up to 160 C Speed: 0,35 m./min. Reverse: No Laminating film: From 80 up to 150 microns Number of rollers: 4 rollers (2 hot + 2 cold) Body: Plastic Button for release of jam paper: Yes Modification: Office use Warranty: 1 year Warranty (2 years): + 15 BGN without VAT Additional information: LED indicator for ready, no guide need

ЛАМИНАТОР, FL-A3-2R

3.380 ден
БРЕНД: ATTRACTIVE
Ширина на ламинирање: 340 mm Брзина на ламинирање: 254mm/min Фолија за ламинирање: Cold / Hot  80/125mic Дебелина на ламинирање: 0.6mm Број на ваљаци : 2 Auto Reverse/ Release: Release Време на загревање: 3 min Моќност: 400W Димензии: 421х103х75 Тежина: 1,55kg