Се прикажуваат сите 9 резултати

104

2.190 ден
 •  Канцелариски закачалки со метална конструкција во црна боја
 •  Две нивоа на закачување

128

2.090 ден
 •  Канцелариски закачалки со метална или комбинирана конструкција од метал и дрво.
 •  Хромирани елементи и додаток за закачување чадори со место за собирање на капките (само кај одредени модели).
 •  Голем избор на различни дизајни и форми за сечиј вкус.

138-3

3.690 ден
 • Канцелариски закачалки со метално тело и стабилна двојна мермерна основа.
 •  Две нивоа на закачување: - Горно со 2 реда по 5 закачалки и механизам за вртење - Средно ниво со 4 закачалки за ташни или детска облека
 •  Специјален додаток за чадори

138-4

3.690 ден
 •  Канцелариски закачалки со метално тело и стабилна двојна мермерна основа.
 •  Две нивоа на закачување: - Горно со 2 реда по 5 закачалки и механизам за вртење - Средно ниво со 4 закачалки за ташни или детска облека
 •  Специјален додаток за чадори

195

1.790 ден
Канцеларискa закачалки со метална конструкција во сива боја

200

2.750 ден
Канцеларискa закачалкa со метална конструкција

203

3.690 ден
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво

204

4.150 ден
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво. - Хромирани елементи и додаток за закачување чадори со место за собирање на капките.

Start

2.290 ден
 • Хромирани Елементи
 • 1 Година Гаранција