Прикажувам 1–12 од 42 резултати

1140 Asyn – WORK Collection

8.290 ден
– Работен стол со средно висока потпирачка – ASYN – асинхрон механизам за независно регулирање на аголот на седалката и

Alister – Work collection

11.990 ден
 • TILT Механизам
 • до 120кг.
 • 2 Години Гаранција
 • Потпирачи за раце
 • Лумбална потпора

Carina – WORK Collection

5.990 ден
Анатомски седалка и потпирачка изработени од мрежа тип mesh во комбинација со кожа.
 • Tilt механизам
 • Хромирани Елементи
 • до 120кг
 • 1 Година Гаранција

Cayman – MANAGER Collection

9.850 ден
TILT Механизам Ергономска Конструкциjа Потпирачи за раце до 120кг. 2 Години Гаранција

Denver – WORK Collection

8.450 ден
Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа.
 • Tilt механизам
 • до 120кг
 • 1 Година Гаранција

Diamond – Work collection

12.200 ден
 • TILT Механизам
 • до 120кг.
 • 2 Години Гаранција
 • Потпирачи за раце
 • Лумбална потпора
 • Потпирач за глава

Eclipse – MANAGER Collection

12.590 ден
 • TILT Механизам
 • Уникатен Дизаjн
 • до 120кг.
 • 2 Години Гаранција
 • Потпирачи за раце
 • Лумбална потпора
 • Потпирач за глава

Eric 6004 – Wrok collection

8.490 ден
 • Tilt Механизам
 • Уникатен Дизаjн
 • Хромирани Елементи
 • до 100кг.
 • 6 Месеци Гаранција

Eric PDH 6005 – Work collection

9.990 ден
 • Tilt Механизам
 • Уникатен Дизаjн
 • Хромирани Елементи
 • до 100кг.
 • 6 Месеци Гаранција

Eric S 6003 – Visitor collection

9.020 ден
 • До 100кг.
 • Хромирани Елементи
 • TÜV Сертификат
 • 2 Години Гаранција