Се прикажуваат сите 9 резултати

Celestron Upclose G2 10×50

4.400 ден

Опис

Прилагодување на диоптер за фино фокусирање. Впечатоци од прсти и врежани логоа за цврст зафат.
Aperture (mm)50 mm (1.97 in)
Magnification
10 x
Caps
Yes
Carrying Case
Soft case included
Weight (oz)
27 oz (765 g)
Angular Field of View (deg)
6.8 °
Linear Field of View (@1000 yds)
354 ft (108 m)
Linear Field of View (@1000 m)
118 m (387 ft)
Exit Pupil (mm)
5.0 mm (0.2 in)
Eye Relief (mm)
12 mm (0.47 in)
Near Focus
23
IPD Max
72 mm (2.83 in)
IPD Min
56 mm (2.2 in)
Prisms
BK-7
Optical Coatings
Multi-Coated

Двоглед Levenhuk Karma BASE 8×32

4.390 ден
Карактеристики:  
 • Туристички двогледи со примизми и оптика Амичи изработени од стакло БК-7 со облога
 • Широко видно поле и зголемување 8x
 • Затвори фокус од 3 метри, што е погодно за набудување на објекти во близина
 • Погоден за набудување без да се отстранат очилата и со можност за прилагодување на статив
 • Лесно пластично куќиште со висока јачина

Двоглед Levenhuk LabZZ B2

1.290 ден
Комплетот вклучува:  
 • Двоглед
 • Мека торба
 • Крпа за чистење
 • Упатство за употреба и доживотна гаранција
 

Двоглед Levenhuk LabZZ B6

1.790 ден
Карактеристики:  
 • Монокл за деца со зголемување од 10x
 • Оптика за обложено стакло
 • Широко видно поле
 • Лесно, компактно тело
 • Одличен избор за дневни набљудувања

Двоглед Levenhuk Karma BASE 10×42

5.290 ден
  Карактеристики:  
 • Двоглед Амичи призма за лов, кампување и истражување на диви животни
 • Оптиката е изработена од стакло БК-7 и има повеќеслоен антирефлексивен слој
 • 10x зголемување со голема видливост
 • Минималното растојание во близина на фокусот е 2,5 m
 • Прилагодување на диоптрија, ротирачки чаши за окуларот
 • Можност за прилагодување на статив

Комплет микроскоп, телескоп и двоглед Levenhuk LabZZ MTB3

5.950 ден
Комплетот за микроскопот вклучува:  
 • Микроскоп
-Окуларот 10x -Резервна сијалица -Празна вијала (3 парчиња) -Исчистете слајдови (3 парчиња) -Чаши за покрив (3 парчиња) -Налепници за примерок (3 парчиња) -Скалпер -Шпаткла -Пинцети -Игла за дисекција   Комплетот телескоп вклучува:
 • Телескоп
-Окуларот 5 мм -Окуларот 10 мм -Оптички визир со зголемување од 2x -Дијагонално огледало -Алиминиумски статив Комплет двогледи вклучува:  
 • Двоглед
-Мека торба -Крпа за чистење -Тенка лента

Монокул Levenhuk LabZZ MC2

990 ден
Комплетот вклучува:  
 • Levenhuk LabZZ MC2
 • Појас
 • Случај за складирање и транспорт
 • Крпа за чистење
 • Упатство за употреба и доживотна гаранција
 

Монокул Levenhuk LabZZ MC4

1.290 ден
Комплетот вклучува:  
 • Монокул
 • Торба
 • Капачиња за очи и леќи
 • Крпа за чистење
 • Лента за зглоб
 • Упатство за употреба и доживотна гаранција

Монокул Levenhuk LabZZ MC6

1.890 ден
Комплетот вклучува:  
 • Монокул
 • Торба
 • Појас
 • Крпа за чистење
 • Капачиња за очи и леќи
 • Упатство за употреба и доживотна гаранција