Се прикажуваат сите 6 резултати

Компас Levenhuk Army AC10

790 ден
Карактеристики:  
 • Компас со течност, со процеп за вид и размер во милји
 • Две скали: скала во сантиметри и скала во инчи
 • Ниво на меур
 • Формула маса на задниот дел од капакот
 • Стандардна нишка за статив

Компас Levenhuk LabZZ CM2

390 ден
Компасот Levenhuk LabZZ CM2 е модел на патување од серијата Levenhuk LabZZ за деца. Со овој компас, детето ќе научи да ги користи наједноставните алатки за навигација, да се движи по мапата, да бара локации и ќе може да ја најде најкратката рута до дестинацијата во градот или надвор од него.

Лупа Levenhuk LABZZ МG1 со компас

400 ден
Каратеристики:  
 • Дијаметар на леќата (димензии), мм
60 Дијаметар на вградената леќа, мм----16
 • Зголемување, x
3
 • Зголемување на вградената леќа, x
8
 • Материјал за оптика
акрилик
 • Домување
пластика
 • Ракувајте со материјал
пластика
 • Дополнителни
со компас
 • Користетe
Производ за општа употреба. Може да го користат деца постари од 3 години.
 • Градба
со рачка

Лупа Levenhuk LABZZ МG3 со компас

590 ден
Карактеристики:
 • Дијаметар на леќата (димензии), мм
90
 • Дијаметар на вградената леќа, мм
23
 • Зголемување, x
3
 • Зголемување на вградената леќа, x
8
 • Материјал за оптика
акрилик
 • Домување
пластика
 • Ракувајте со материјал
пластика
 • Дополнителни
со компас
 • Користете
Производ за општа употреба. Може да го користат деца постари од 3 години.

Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor G3

990 ден
Карактеристики:  
 • Лупа со двогледна рамка со дополнителна лента за на глава
 • LED осветлување
 • Пет степени на зголемување
 • Опсег на зголемување 1x - 3,5x
 • Заменливи леќи

Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H7

1.990 ден
Карактеристики:  
 • Лупа за глава со заменливи леќи
 • Може да се монтираат две леќи истовремено
 • Дополнителна ротирачка леќа за десното око
 • Вграденото осветлување има три LED светла со две нивоа на осветленост
 • Подеслива лента за на глава
 • Се напојува со батерија