Се прикажуваат сите 8 резултати

Комплет микроскоп и телескоп Levenhuk LabZZ MT2

4.590 ден
Комплетот вклучува:  
 • Телескоп
-Окуларот H12,5 mm -Окуларот за директно набљудување 18 мм -Дијагонално огледало -2x оптички визир -Десктоп статив -Луминисцентни астрономски налепници
 • Микроскоп
-Подготвени примероци за микроскоп (3 парчиња) -Исчистете слајдови (3 парчиња) -Чаши за покрив (5 парчиња) -Налепници за примерок (5 парчиња) -Пластична пипета -Скалпер -Пинцети -Шпатула -Игла за дисекција -Шишиња со бои (2 парчиња) -Шише за лепак Резервни светилки (2 парчиња) Упатство за употреба и доживотна гаранција

Комплет микроскоп, телескоп и двоглед Levenhuk LabZZ MTB3

5.950 ден
Комплетот за микроскопот вклучува:  
 • Микроскоп
-Окуларот 10x -Резервна сијалица -Празна вијала (3 парчиња) -Исчистете слајдови (3 парчиња) -Чаши за покрив (3 парчиња) -Налепници за примерок (3 парчиња) -Скалпер -Шпаткла -Пинцети -Игла за дисекција   Комплетот телескоп вклучува:
 • Телескоп
-Окуларот 5 мм -Окуларот 10 мм -Оптички визир со зголемување од 2x -Дијагонално огледало -Алиминиумски статив Комплет двогледи вклучува:  
 • Двоглед
-Мека торба -Крпа за чистење -Тенка лента

Микроскоп Levenhuk LabZZ M101

2.490 ден
 • Карактеристики:
  - Прекрасен микроскоп за деца со зголемување до 640x - Цврсто и лесно пластично тело со интересна форма - Два очила во едно - Светлување на батеријата за надворешна употреба - Пониско LED осветлување со доволно светлосна енергија - Вклучен е експеримент
 • Комплетот вклучува:
  1.Микроскоп 2.Леќи: 4x, 10x и 40x 3.Окуларот: WF10x - 16x 4.Тркалезна маса со предмети со клипови 5.Дијафрагма на дискови 6.Вградено LED осветлување 7. 2 батерии со големина АА 8.Сет експерименти Левенхук К50 9.Упатство за употреба и доживотна гаранција 10.Сетот експеримент Левенхук К50 вклучува: 11.Водич „Атрактивен микроскоп. Истражување на микрокосмос 12.Пинцети 13.Фарма за артемија (морски ракчиња или морски мајмуни) 14.Микрототом 15.Шише со квасец 16.Шише со смола 17.Шише со морска сол 18.Шише со морски ракчиња 19.5 подготвени за употреба примерок 20.5 чисти слајдови 21.Капкач 22.Навлака за прашина

Микроскоп Levenhuk Rainbow 2L

4.990 ден
 • Карактеристики:
 
 • Биолошки микроскоп со зголемување 40-400x
 • Достапно во пет светли бои
 • Цврсто и лесно пластично тело
 • Горни и долни системи за осветлување на ЛЕД
   

Микроскоп Levenhuk Rainbow 2L PLUS

6.800 ден
 • Карактеристики:
 
 • Биолошки микроскоп со зголемување 64–640х
 • Достапно во пет светли бои
 • Цврсто и издржливо куќиште направено од метал
 • Горни и долни системи за осветлување на ЛЕД
 • Вклучен е експеримент

Микроскоп Levenhuk Rainbow 50L

7.420 ден
 • Карактеристики:
 
 • Биолошки микроскоп со зголемување 40-800x
 • Вклучена е леќа Барлоу со зголемување од 2x
 • Достапно во пет светли бои
 • Цврсто и лесно пластично тело
 • Горни и долни системи за осветлување на ЛЕР
 • Вклучен е експеримент
 • Се добива со пригодна пластична кутија

Микроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS

9.900 ден
  Карактеристики:  
 • Биолошки микроскоп со зголемување 64–1280х
 • Вклучена е леќа Барлоу со зголемување од 2x
 • Достапно во пет светли бои
 • Цврсто и издржливо куќиште направено од метал
 • Горни и долни системи за осветлување на ЛЕР
 • Вклучен е експеримент
 • Се добива со пригодна пластична кутија

Микроскоп дигитален Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M

14.590 ден
 • Карактеристики:
  • Дигитален микроскоп со зголемување од 64–1280x
  • Вклучена е дигитална камера од 2Mpx
  • Вклучен е 2x објектив Барлоу
  • Цврсто и издржливо куќиште направено од метал
  • Системи за горно и долно LED осветлување
  • Вклучен е експеримент
  • Доаѓа со пригодна пластична кутија