Прикажувам 1–12 од 16 резултати

100S BASE Skyline Levenhuk Телескоп

10.590 ден
Карактеристики:  
 • Рефлекторски телескоп со главно огледало со дијаметар од 102 mm
 • Телескопот со лесен за ракување е поставен на азимоут
 • Одлично за истражување на вселената: забележани се сите предмети Месиер и најсветлите објекти на НГЦ
 • Одличен избор за набљудување на Сончевиот систем и Месечината
 • Наменет за почетници астрономи

Celestron PowerSeeker 40AZ

3.600 ден
  - Оптички дизајн: Рефрактор - Апертура: 40мм - Фокусна должина: 500мм - Оптички облоги: Целосно обложена - Зголемување на окуларот 1: 20мм: 25 - Зголемување на окуларот 2: 8мм: 63 - Бароло леќи: 2 × (50 × & 125) - Подигнување на окото на слика 1,5 × (38 × & 94) - Пронаоѓач: 2 × 20 - Пред-склопен алуминиумски статив - Тежина: 0,5 кг - фиока за додатоци - Технички детали - Дизајн: - Телескоп на леќи - Окулци: 4/20 мм - Фокусно растојание: 400 мм - Фактор за зголемување: 20x до 40x - Монтажа: Алтазимут - Дијаметар на леќи: 40 мм - Боја: црна

Комплет микроскоп и телескоп Levenhuk LabZZ MT2

4.590 ден
Комплетот вклучува:  
 • Телескоп
-Окуларот H12,5 mm -Окуларот за директно набљудување 18 мм -Дијагонално огледало -2x оптички визир -Десктоп статив -Луминисцентни астрономски налепници
 • Микроскоп
-Подготвени примероци за микроскоп (3 парчиња) -Исчистете слајдови (3 парчиња) -Чаши за покрив (5 парчиња) -Налепници за примерок (5 парчиња) -Пластична пипета -Скалпер -Пинцети -Шпатула -Игла за дисекција -Шишиња со бои (2 парчиња) -Шише за лепак Резервни светилки (2 парчиња) Упатство за употреба и доживотна гаранција

Комплет микроскоп, телескоп и двоглед Levenhuk LabZZ MTB3

5.950 ден
Комплетот за микроскопот вклучува:  
 • Микроскоп
-Окуларот 10x -Резервна сијалица -Празна вијала (3 парчиња) -Исчистете слајдови (3 парчиња) -Чаши за покрив (3 парчиња) -Налепници за примерок (3 парчиња) -Скалпер -Шпаткла -Пинцети -Игла за дисекција   Комплетот телескоп вклучува:
 • Телескоп
-Окуларот 5 мм -Окуларот 10 мм -Оптички визир со зголемување од 2x -Дијагонално огледало -Алиминиумски статив Комплет двогледи вклучува:  
 • Двоглед
-Мека торба -Крпа за чистење -Тенка лента

Телескоп Levenhuk LabZZ Т1

2.990 ден
Карактеристики:  
 • Телескоп за деца
 • Стандардно зголемување 40x
 • Подржува астрономски и набљудувања на земјата
 • Сите потребни додатоци се веќе вклучени
 • Најдобра опција за првиот телескоп

Телескоп Levenhuk LabZZ Т2

3.390 ден
Карактеристики:  
 • Детски телескоп
 • Способност за следење на објекти од земја
 • Одличен избор за први набљудувања
 • Зголемување до 100x
 • Вклучени се сите потребни додатоци

Телескоп Levenhuk LabZZ Т3

5.990 ден
Карактеристики:  
 • Моќен детски телескоп
 • Богат комплет додатоци
 • Зголемување до 175x со стандарден комплет за додатоци
 • Лесен за ракување и мала тежина
 • Можност за проучување на копнени објекти

Телескоп Levenhuk Skyline BASE 50T

4.390 ден
Карактеристики:  
 • Одличен избор за набљудување на Месечината, планетите на Сончевиот систем и копнените објекти
 • Телескопот лесен за употреба е погоден за деца и почетници астрономи
 • Компактна и лесна конструкција
 • Главните оптички додатоци се веќе вклучени во комплетот

Телескоп Levenhuk Skyline BASE 60T

6.890 ден
Карактеристики:  
 • Огноотпорен телескоп со лесен за ракување е идеален избор за почетници или деца
 • Со овој телескоп можете да ја набљудувате Месечината, копнените објекти и планетите на Сончевиот систем
 • Стаклените оптички елементи имаат целосен премаз, дадената слика е детална и чиста
 • Комплетот вклучува окулари и дијагонална призма

Телескоп Levenhuk Skyline BASE 70T

12.390 ден
Карактеристики:  
 • Огноотпорен телескоп со широк спектар на оптички додатоци: се што ви треба е веќе вклучено во комплетот
 • Едноставна и лесна за употреба монтажа на азимут
 • Стаклена оптика со целосна покриеност обезбедува јасна и светла слика
 • Одличен избор за проучување на Месечината, планетите на Сончевиот систем или копнените објекти
 • Погоден за астрономи почетници

Телескоп Levenhuk Skyline PLUS 105 MAK

27.290 ден
Карактеристики:  
 • Катадиоптриски телескоп за почетници астрономи
 • Оптика со комплетен повеќеслоен премаз
 • Комплетот вклучува два окулара и дијагонално огледало
 • Робустен алуминиумски држач со додаток за додатоци
 • Екваторијалната монтажа обезбедува исклучително удобна работа

Телескоп Levenhuk Skyline PLUS 90 MAK

19.800 ден
Карактеристики:  
 • Катадиоптричен телескоп на екваторијална монтажа
 • Оптика со комплетен повеќеслоен премаз
 • Комплетот вклучува два окулара и дијагонално огледало
 • Робустен алуминиумски држач со додаток за додатоци
 • Одличен избор за почетни корисници